Kwaliteit en een gezonde prijs!

Gezondheid & Vitamines Afvallen Huishoudelijk Uiterlijk & Verzorging Eten & Drinken Baby / Mama

Hoe blijf ik op gewicht na een dieet?

Op gewicht blijven kan een levenslange strijd zijn, maar dat hoeft niet. Als je veel bent afgevallen dankzij een dieet, is het altijd belangrijk te waken voor het jojo-effect, maar door je gewichtsverlies ook na een dieet bij te houden, verklein je de kans daarop aanzienlijk. Je kunt dit op verschillende manieren doen.

Supplementen


Met behulp van supplementen zorg je ervoor dat je lichaam alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt. Hierdoor heb je minder trek en wordt het makkelijker om gezond te blijven eten. Er zijn ook supplementen waar je tijdens je dieet al mee kunt beginnen, bijvoorbeeld de Bio T Slank supplementen van Pharma Nord. Voedingssupplementen zijn echter altijd aanvullingen en geen vervanging van bijvoorbeeld een maaltijd.

Maaltijdvervangers


Hoewel maaltijdvervangers vooral thuishoren binnen een dieet, zijn ze ook een handig hulpmiddel om op gewicht te blijven. Las af en toe eens een balansdag in, waarop je minder eet dan je normaal gesproken zou doen. Je kunt dan maaltijdvervangers gebruiken, om te voorkomen dat je trek krijgt. Zo'n dag zorgt ervoor dat je bewust met eten bezig én op gewicht blijft.

Beweeg in huis


Een actieve levensstijl helpt ook met het behouden van een gezond gewicht. Als je geen tijd of zin hebt om naar de sportschool te gaan, kun je ook meer in huis bewegen. Loop vaker trappen, ga klussen en trek elke week een ochtend uit om stevig schoon te maken. Dat levert je naast een slanke lijn ook nog een schoon huis op.

Focus op gezonder leven


Tot slot is het verstandig om je niet te veel op je gewicht te richten, maar op gezonder leven. Er zijn veel kleine dingen die je kunt doen om van een gezondere levensstijl een gewoonte te maken. Door die in te bouwen in je dagelijkse leven, hoef je nooit meer op gewicht en voel je je nog veel beter ook.

Alles wat je nodig hebt om je ideale gewicht te bereiken én te behouden vind je bij Dekwaliteitsdrogist.nl.

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, scherpe aanbiedingen en nieuws.