Kwaliteit en een gezonde prijs!

Gezondheid & Vitamines Afvallen Huishoudelijk Uiterlijk & Verzorging Eten & Drinken Baby / Mama

Hoe werken maaltijdvervangers?

Afvallen lukt als je slim omgaat met je eten. Helemaal niets eten is niet handig; de kans dat je daarna flink uit de band springt is groot. Je kunt beter gebruik maken van maaltijdvervangers. Die helpen je om af te vallen, zonder dat je daarvoor heel erge honger hoeft te lijden.

Wanneer neem je een maaltijdvervanger?


De naam zegt het eigenlijk al: je eet de maaltijdvervanger als vervanging van je maaltijd. Dit kan een volledige ontbijt, lunch of diner zijn, maar ook een snackmoment. Het type vervanger pas je daarop aan. Als je een snackmoment wilt, dan kun je beter kiezen voor een shake van 200 calorieën, dan een maaltijd van bijvoorbeeld 500 calorieën. Wil je alles goed geregeld hebben, dan kun je ook gaan voor complete pakketten. Dan krijg je over de hele dag een vast aantal calorieën binnen. Soms zijn dat er maar 500; een behoorlijk verschil met de 2000-2500 die je normaal gesproken zou mogen innemen. Hier zit ook direct de winst; als je minder binnenkrijgt dan je verbruikt, val je af.

Tijdsduur


Gebruik maaltijdvervangers niet te lang achter elkaar, maar houd het bij steeds maximaal een week. Probeer in de periodes dat je geen vervangers eet je dieet aan te passen, zodat je niet te maken krijgt met het jojo-effect. Vind je een compleet dieet van maaltijdvervangers wat te ingrijpend? Dan kun je er ook voor kiezen om alleen bepaalde eetmomenten te vervangen. Kies dan voor de momenten waarop je normaal gesproken het meest eet. Zo behaal je met minimale inspanning het grootste effect.

Lees voor het gebruik van maaltijdvervangers wel altijd de instructies op de verpakking en houd je daaraan. Alleen dan kun je rekenen op een optimale werking en breng je je gezondheid geen schade toe.

Wil je maaltijdvervangers proberen? Bekijk dan de verschillende soorten bij dekwaliteitsdrogist.nl en plaats vandaag nog je bestelling.

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, scherpe aanbiedingen en nieuws.