Kwaliteit en een gezonde prijs!

Gezondheid & Vitamines Afvallen Huishoudelijk Uiterlijk & Verzorging Eten & Drinken Baby / Mama

Hoe zorg ik voor een goede hygiëne onderweg?

Een goede hygiëne is belangrijk, dat verkleint namelijk de kans op virussen en infectieziekten. Thuis voor een goede hygiëne zorgen is niet zo'n uitdaging; daar heb je alles wat je nodig hebt bij de hand: schoon water, schone doekjes, zeep, zakdoeken, enzovoorts. Onderweg voor een goede hygiëne zorgen is vaak wél een uitdaging, hoewel daar tegenwoordig ook wat handige hulpmiddelen voor zijn. Wij zetten een aantal onmisbare items voor onderweg voor je op een rijtje:

Desinfecterende handgel


Met desinfecterende handgel kun je je handen wassen, ook als je geen water of zeep bij de hand hebt. Kies voor een variant met scrubkorrels om je handen extra schoon te maken.

Wegwerpwashandjes


Het is prettig om af en toe even je gezicht te kunnen wassen. Neem hiervoor wegwerpwashandjes mee. Die zijn zacht en kunnen na gebruik gewoon in de prullenbak gegooid worden.

Wc-brildoekjes of noodtoilet


Schone toiletten zijn onderweg vaak een zeldzaamheid. Met wc-brildoekjes kun je het toilet afdekken voor je het gebruikt. Na gebruik kan het doekje gewoon weggespoeld worden. Voor situaties waarin geen toilet aanwezig is, is een noodtoilet dé perfecte oplossing. De urine wordt direct omgezet in een stevige reukloze gel. Het noodtoilet kun je daarna gewoon ergens in de prullenbak gooien.

Wegwerphandschoenen


Ook onderweg kun je te maken krijgen met klusjes waar je liever je handen niet aan vuil maakt. Wegwerphandschoenen bieden dan uitkomst. Gebruik ze tijdens het tanken, maar ook bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan een openbaar toilet. Na gebruik kunnen de handschoenen direct weggegooid worden.

Vochtig toiletpapier


Een klein pakje vochtig toiletpapier komt altijd van pas. Voor gebruik na een toiletbezoek, maar ook om de handen even schoon te maken. Zorg voor een pakje dat goed hersluitbaar is, zodat het papier niet uitdroogt als het even niet gebruikt wordt.

Heb je reisplannen? Kijk dan vooral eens rond bij de handige reisproducten van Dekwaliteitsdrogist.nl en verzeker jezelf (én je bijrijders) van een hygiënisch verantwoorde trip.

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, scherpe aanbiedingen en nieuws.