Kwaliteit en een gezonde prijs!

Gezondheid & Vitamines Afvallen Huishoudelijk Uiterlijk & Verzorging Eten & Drinken Baby / Mama

Allergie check pollen test

TESTJEZELF.NU
Allergie check pollen test
1ST
van € 19,95 voor € 17,99

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Hooikoorts, wat nu?

Het pollenoverzicht kleurt weer rood tot paars; als teken dat de lucht weer vol zit met pollen. Je zou, als hooikoortspatient, hopen op een regenachtige dag.

Is er dan niets aan te doen?

Door neus en ogen wat vettig te houden voorkomen we dat de pollen in de neus en in de ogen komen. Vaseline bijvoorbeeld of Eucerine met water. Ook het dragen van een zonnebril helpt te voorkomen dat pollen in de ogen komen en camoufleert de rode ogen.

Begin vroeg met het plaatsen van horren. Dit keer niet om insecten tegen te houden, maar om de pollen buiten te houden. Maak het filter van het ventilatiesysteem een keer extra schoon.
Hang kleding die gedragen is niet in de slaapkamer! Er kunnen flink wat pollen op zitten. Dus gelijk in de was of uithangen in bijvoorbeeld de badkamer.

Onzeker of het wel hooikoorts is? Test het dan!
Allergie-Check® - Pollen (Hooikoorts) is de eerste betrouwbare zelftest om een allergie tegen pollen (hooikoorts) vast te stellen. Uniek gepatenteerd systeem waardoor het resultaat voor meer dan 98% overeenkomt met een lab bepaling.

Symptomen verlichten gaat goed met tabletten die de histamine reactie van het lichaam remmen. Allerfre is een goed product.
Lokale irritatie van de ogen verzacht u met Pollinosan oogdruppels

Met deze tips en middelen is het meestal dragelijk. Blijven de klachten, ga dan naar uw arts.

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, scherpe aanbiedingen en nieuws.