Kwaliteit en een gezonde prijs!

Gezondheid & Vitamines Afvallen Huishoudelijk Uiterlijk & Verzorging Eten & Drinken Baby / Mama

Op reis buiten Europa, wat mag ik niet vergeten?

Heb je een vakantie buiten Europa geboekt? Begin dan tijdig met het maken van een vakantiechecklist, zodat je zeker weet dat je niets vergeet. Deze items mogen op je lijstje (en in je bagage) zeker niet ontbreken!

Een goed uitgeruste EHBO-set


Hoewel het sowieso aan te raden is om zo'n set mee te nemen, ook als je binnen Europa op vakantie gaat, is de goed uitgeruste EHBO-set helemaal in meer exotische landen onmisbaar. Daar zijn de medische voorzieningen vaak iets minder goed op orde dan in Nederland, waardoor je maar beter zelf goed voorbereid kunt zijn. Denk ook aan bijvoorbeeld een tekentang en voldoende medicijnen.

Een medisch attest


Heb je diabetes of slik je vanwege een andere ziekte doorlopend medicijnen? Vraag dan aan je arts om een medisch attest, bij voorkeur in een internationale taal, zoals het Engels. Mochten zich dan problemen voordoen, dan kunnen buitenlandse artsen duidelijk zien wat jouw situatie is.

Wegwerphandschoenen en handgel


Een goede hygiëne is essentieel, ook tijdens de vakantie. Dat verkleint namelijk de kans op gezondheidsproblemen. Neem daarom wegwerphandschoenen en desinfecterende handgel mee. Hiermee kun je eventuele bacteriën het hoofd bieden.

Middel tegen insectenbeten


Waar je ook bent; insectenbeten zijn altijd vervelend. Zorg voor voldoende middel tegen insectenbeten, zodat de bulten en de jeuk je vakantie niet vergallen.

Polsbandjes of reistabletjes


Ben je ook van plan om rond te reizen? Denk dan aan reistabletjes tegen een misselijk gevoel. Ook handig zijn de polsbandjes van Sea-Band. Die voorkomen reisziekte door middel van een constante, lichte druk op specifieke drukpunten. Op die manier ebt een misselijk gevoel meteen weg. Deze polsbandjes zijn verkrijgbaar voor kinderen en volwassenen.

Nog reisbenodigdheden inslaan? Bekijk ook eens het ruim gesorteerde aanbod van DADrogistonline.nl.

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, scherpe aanbiedingen en nieuws.