Kwaliteit en een gezonde prijs!

Gezondheid & Vitamines Afvallen Huishoudelijk Uiterlijk & Verzorging Eten & Drinken Baby / Mama

gezonde prijs

Aciforce

A VOGEL
Aciforce
7X3G
van € 10,99 voor € 8,39

Probiotica, voor een betere darmflora

Over probiotica is veel geschreven. Maar wat is het nu eigenlijk?

Laten we als voorbeeld Aciforce van A.Vogel nemen. Per dosis 3 miljard bacteriën van vijf verschillende stammen. Vooral Lactobacillus soorten, maar ook bifidobacter en enterococcus. Deze bacteriën zetten verschillende suikers uit de voeding om in, onder andere, melkzuur. Een beetje het zelfde proces als we in Yoghurt zien. Dat een licht zure omgeving voor de darm goed is, dat staat buiten kijf. De stoelgang vaart  er wel bij en bepaalde schadelijke bacteriën, gisten en schimmels groeien erg slecht in een zure omgeving.

We zien het zelfde principe bij een verstoorde bacterieflora in de vagina. ook dan wordt een melkzuuroplossing gebruikt, namelijk Lactacyd . Ook op de huid heeft een reinigingsproduct met een pH van 4 ( = licht zuur) een goede werking op de flora.

Om de darmflora weer gezond te krijgen is het nodig om gedurende langere tijd probiotica te gebruiken. Even een kuurtje van één week heeft weinig zin. een verpakking Aciforce bevat 7 sachets, genoeg voor één week. Probeer dit in ieder geval 4 weken vol te houden. Uw darmen zijn er dankbaar voor.

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, scherpe aanbiedingen en nieuws.