Kwaliteit en een gezonde prijs!

Gezondheid & Vitamines Afvallen Huishoudelijk Uiterlijk & Verzorging Eten & Drinken Baby / Mama

Tampons, maandverband en inlegkruisjes, wat past bij jou?

Vroeger bleven vrouwen tijdens hun menstruatieperiode binnen. Ze kwamen meestal niet eens bij andere mensen in de buurt. Tegenwoordig is dat wel anders; niemand wil onnodig een week lang binnen zitten. Om ervoor te zorgen dat je menstruatie je niet in een ongemakkelijke positie manoeuvreert, maak je gebruik van tampons, maandverband of inlegkruisjes. Of een combinatie, net wat je makkelijker vindt.

Tampons


Tampons worden vaak gebruikt omdat ze een schoon gevoel geven. Je brengt de tampon in, waardoor het bloed al wordt opgevangen voor het je lichaam verlaat. De tampon absorbeert het, waardoor je geen last krijgt van onaangename geurtjes. Tampons zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afhankelijk van hoe hevig je menstrueert. OB heeft zelfs tampons met vleugeltjes, die nog meer tegenhouden. Een ander voordeel van tampons is dat ze ook gebruikt kunnen worden om mee te zwemmen.

Maandverband


Een alternatief voor tampons is maandverband. Het voordeel van maandverband is dat het niet ingebracht hoeft te worden. Veel vrouwen vinden dat onprettig en gebruiken dan liever verband. Ook dat is verkrijgbaar in verschillende soorten, met en zonder vleugels en soms zelfs met een toegevoegd parfum. Ook maandverband dient regelmatig verschoond te worden, om onaangename geurtjes te voorkomen.

Inlegkruisjes


Inlegkruisjes zijn over het algemeen niet erg geschikt voor een hevige menstruatie, maar kunnen wel gebruikt worden op de lichtere dagen en in combinatie met tampons. Inlegkruisjes zijn vrij eenvoudige, dunne verbandjes. Ze zijn erg discreet en je merkt bijna niet dat je er eentje gebruikt.

Wat kies jij?


Wat het beste voor jou werkt, is afhankelijk van wat je op een dag doet en wat je zelf prettig vindt. Als je fanatiek sport, kunnen tampons erg praktisch zijn. Vind je het onprettig om iets bij jezelf in te brengen, dan is maandverband weer handiger.

Je tampons, maandverband en inlegkruisjes schaf je aan via Dekwaliteitsdrogist.nl.

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, scherpe aanbiedingen en nieuws.