Kwaliteit en een gezonde prijs!

Gezondheid & Vitamines Afvallen Huishoudelijk Uiterlijk & Verzorging Eten & Drinken Baby / Mama

Tips voor het verzorgen van je haar

Gezond haar is mooi haar. Om je haar gezond te krijgen en te houden, moet je er goed voor zorgen. Dat doe je niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Wij hebben een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet.

Vitamine B


Als je te weinig vitamine B binnen krijgt, dan merk je dat direct aan je haar. Je krijgt meer last van gespleten haarpunten en zult merken dat je haar droger aanvoelt. Gebruik voedingssupplementen om voldoende vitamine B binnen te krijgen en verstevig zo van binnenuit je haar. Dit kan helemaal natuurlijk, bijvoorbeeld met de supplementen van Bloem.

Styling


Je haar te veel en te heftig stylen kan haar zwak maken. Daardoor breekt het sneller af en ziet het er dof uit. Geef je haar daarom regelmatig een dag ‘rust’ en verzorg het in die ‘off’-tijd met een lekker haarmasker. Dit kun je eventueel ook gewoon zelf maken. Kies je stylingproducten daarnaast met zorg en ga voor producten die het haar de minste schade berokkenen.

Water


Een andere manier om je haar van binnenuit mooi te maken, is door veel water te drinken. Je haar bestaat namelijk voor 25% uit water, dat weer uit je lichaam gehaald wordt. Als daar voldoende water in zit, dan blijft je haar mooi glanzen.

Kapper


Ook een regelmatig bezoek aan de kapper is essentieel voor mooi haar. Als haar eenmaal beschadigd is, dan is het over het algemeen niet meer te repareren. Daarom kun je het beschadigde haar beter af laten knippen, waardoor je gezond haar weer de kans geeft om te groeien.

Kammen


Is je haar nat? Gebruik dan voor het kammen altijd een kam met tanden die ver uit elkaar staan. Dan hoef je niet zo hard te trekken om eventuele klitten uit je haar te krijgen en blijft je haar in een betere conditie.

Je haar in conditie houden doe je natuurlijk met de producten van Dekwaliteitsdrogist.nl. Nu verkrijgbaar via de webshop.

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, scherpe aanbiedingen en nieuws.