Kwaliteit en een gezonde prijs!

Gezondheid & Vitamines Afvallen Huishoudelijk Uiterlijk & Verzorging Eten & Drinken Baby / Mama

Vrouwelijke verzorging voor onderweg

Je menstruatieperiode hoeft tegenwoordig niet meer in de weg te staan tijdens het maken van korte of langere reizen. Dankzij persoonlijke verzorgingsproducten kun je ook in die periode hygiënisch schoon blijven. Vaak lukt dat veel makkelijker dan je denkt. Een aantal items die zeker niet in je tas mogen ontbreken:

Vochtige doekjes of intieme deodorant


Zorg altijd voor wat vochtige intieme doekjes. Die kun je bijvoorbeeld na een toiletbezoek gebruiken, maar ook als je gewoon even behoefte hebt aan een opfrismoment. Ga je voor nog meer gemak? Een intieme deodorant kan ook een praktische aanvulling zijn.

Plastic zakjes


Het kan voorkomen dat je onderweg niet de mogelijkheid hebt om je tampon of maandverband op een hygiënische manier af te voeren. Zorg er daarom voor dat je altijd wat plastic zakjes in je tas hebt. Hier kun je je materiaal luchtdicht in verpakken, zodat er geen nare geurtjes verspreid worden. Bij de drogist vind je blauwe of roze zakjes, die dankzij de kleur niets van de inhoud prijsgeven.

Vrolijke doosjes voor tampons en maandverband


Voel je er ook weinig voor om bijvoorbeeld met je tampons of maandverband over de camping te moeten lopen? Verpak ze dan in een vrolijk doosje. Dat houdt ze schoon, netjes bij elkaar en het staat een stuk leuker.

Wegwerpwashandjes


Wassen doe je onderweg het makkelijkst met wegwerpwashandjes. Die zijn stevig en zacht en kunnen na gebruik gewoon weggegooid worden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over nare geurtjes en word je tas tijdens elke wasbeurt ook nog eens een stukje lichter. Je kunt de washandjes ook gebruiken voor een opfrisbeurt tussendoor, bijvoorbeeld door er één over je gezicht te halen.

Plastuit


Het kan tijdens het reizen voorkomen dat je naar het toilet moet, terwijl er in geen velden of wegen eentje te zien is. Of dat er wel een toilet is, maar dat dit bestaat uit een gat in de grond of een ogenschijnlijk in jaren niet schoongemaakt exemplaar. Dan komt een plastuit van pas. Daarmee kun je staand tóch goed richten en hoef je je plas niet onnodig op te houden.

Bij Dekwaliteitsdrogist.nl vind je alles wat je nodig hebt voor een goede hygiëne onderweg.

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, scherpe aanbiedingen en nieuws.