Kwaliteit en een gezonde prijs!

Gezondheid & Vitamines Afvallen Huishoudelijk Uiterlijk & Verzorging Eten & Drinken Baby / Mama

Wat is het verschil tussen afslankpillen, afslankcrème en poeder?

Je wilt een paar kilo kwijt en doet dit het liefst met hulpmiddelen. Een eenvoudige zoektocht online levert zo al drie mogelijkheden op: afslankpillen, afslankcrème en poeder. Maar wat is het verschil?

Afslankpillen


Afslankpillen stimuleren de stofwisseling. Hierdoor val je sneller af dan wanneer je je alleen aan je dieet zou houden. Afslankpillen worden nogal eens verward met laxeertabletten. Het eerste resultaat is inderdaad hetzelfde; je valt af, maar laxeertabletten zijn niet bedoeld als afslankpillen en kunnen bij overmatig gebruik een desastreus effect op je lichaam hebben. Kies daarom echt voor afslankpillen als je een paar kilo kwijt wilt!

Afslankcrème


Waar afslankpillen vooral van binnenuit werken, werkt crème vooral van buitenaf. Deze crème moet je dagelijks een tot twee keer inmasseren. De massage verbetert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat afvalstoffen beter en sneller afgevoerd kunnen worden. Daarnaast zorgen de werkzame stoffen in de crème ervoor dat je ook nog eens vet verliest. Dergelijke crèmes beloven verschillende resultaten, die over het algemeen niet in kilo’s, maar in centimeters meetbaar zijn. Zorg er dus voor dat je je probleemgebieden voor je begint met smeren goed opmeet, zodat je kunt zien welke vorderingen je maakt!

Poeders


Afslankpoeders hebben een beetje hetzelfde effect als afslankpillen: ze helpen bij het verbranden van vetten, bij het afvoeren van afvalstoffen en vocht in het lichaam en bij het tegengaan van een hongergevoel. Daarnaast helpen poeders ook in het houden van een strakke buik. Afslankpoeders worden meestal gebruikt om in een korte periode een paar kilo af te vallen en zijn minder geschikt om tientallen kilo’s mee te verliezen. Dan kun je beter gaan voor een combinatie van crème en pillen.

Voor maaltijdvervangers, afslankcrème, afslanktabletten en poeders kun je natuurlijk terecht bij Dekwaliteitsdrogist.nl. Laat je verrassen door het uitgebreide assortiment en zorg ervoor dat jij straks ook weer helemaal in vorm bent!

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, scherpe aanbiedingen en nieuws.