Kwaliteit en een gezonde prijs!

Gezondheid & Vitamines Afvallen Huishoudelijk Uiterlijk & Verzorging Eten & Drinken Baby / Mama

Welke pampers passen bij mijn baby?

Geen baby is hetzelfde en dat betekent dat er ook geen pampers zijn die voor iedere baby geschikt zijn. Waar moet je op letten bij het aanschaffen van pampers? Wij hebben een aantal belangrijke punten voor je genoteerd.

De maat


Pampers zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Het is niet altijd vanzelfsprekend dat jouw baby bij maat 0 begint en zo stapsgewijs omhoog gaat. Grotere baby’s beginnen soms al met maat 1 en een groeispurt kan ervoor zorgen dat er ook wel eens een maat wordt overgeslagen. De verschillende maten hangen samen met het gewicht van de baby. Des te zwaarder de baby, des te groter de maat over het algemeen is. Overigens zegt dit niet altijd alles; als je een vrij lange baby hebt, dan kan het zijn dat de baby wat zwaarder is, maar geen grotere maat heeft. Vraag een proefexemplaar aan of koop een kleine verpakking om te testen en sla nooit te ruim in, want dan bestaat de kans dat je baby eruit groeit voordat je voorraad op is!

Flexibiliteit


Baby’s bewegen nog relatief weinig en hebben aan een gewone luier voldoende. Des te groter ze echter worden, des te meer ze bewegen. Dan wordt het prettig om een pamper te hebben die een beetje mee beweegt en die niet gaat lekken tijdens het kruipen, omdat hij dan verschuift. Je kunt zelf het beste zien of je baby erg beweeglijk is. Pas daar je keuze voor een luier op aan.

Absorptievermogen


Een ander belangrijk aspect van een pamper is het absorptievermogen. Des te beter de pamper vocht absorbeert, des te comfortabeler dat voor de baby is. Zeker ’s nachts is dat belangrijk, want als je baby door kan slapen, dan kan jij dat ook!

Pampers en andere benodigdheden voor je baby vind je bij Dekwaliteitsdrogist.nl. Een verrassend groot aanbod tegen opvallend scherpe prijzen.

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, scherpe aanbiedingen en nieuws.