Kwaliteit en een gezonde prijs!

Gezondheid & Vitamines Afvallen Huishoudelijk Uiterlijk & Verzorging Eten & Drinken Baby / Mama

Welkom op de nieuwe site van de kwaliteitsdrogist

In 2013 is de kwaliteitsdrogist gestart als initiatief van een enthousiaste ondernemende apotheker en een enthousiaste ondernemer uit de drogisterijbranche. 

Ons motto "Kwaliteit en een gezonde prijs"!

Wij proberen u zo goed mogelijk te adviseren in de keuzes die u maakt met betrekking tot uw gezondheid. Of het nu gaat om hulp bij het afvallen of stoppen met roken of de keuze van het juiste voedingssupplement. Via ons blog proberen we u te voorzien van nuttige en actuele informatie over allerlei gezondheidsvraagstukken.
Hebt u een specifieke vraag over bijvoorbeeld voedingssupplementen in combinatie met de geneesmiddelen die u van uw arts heeft voorgeschreven maak dan gebruik van het contactformulier, geef duidelijk aan welke geneesmiddelen u gebruikt en in welke dosering. We streven er naar binnen 24 uur te reageren op uw vraag.

Om onze klanten ook de internet ervaring te bieden die hoort bij de kwaliteit die we nastreven zijn we in 2015 samengegaan met Amped, een innovatiebureau waar talentvolle mensen de allerbeste marktoplossingen bedenken, technisch realiseren en onderhouden. Oplossingen die het verschil maken.

Het eerste resultaat is onze nieuwe website, waar we bijzonder trots op zijn.

Met onze nieuwe website kunnen we meer informatie met u delen en is zoeken en bestellen eenvoudiger dan ooit, zelfs op uw tablet of mobiele telefoon.

 

 

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, scherpe aanbiedingen en nieuws.