Kwaliteit en een gezonde prijs!

Gezondheid & Vitamines Afvallen Huishoudelijk Uiterlijk & Verzorging Eten & Drinken Baby / Mama

Zorgt gezond eten ervoor dat je geen diabetes krijgt?

Veel ziekten die vandaag de dag veelvuldig voorkomen, zijn te danken aan de ongezonde levensstijl die in veel westerse landen gewoon is. Hoewel het niet de enige factor is die een rol speelt, kan gezond eten veel van deze ziekten voorkomen. Dat geldt ook voor diabetes.

Diabetes 1 en 2


Diabetes is er grofweg in twee varianten: diabetes type 1 en diabetes type 2. De eerste variant is onvermijdelijk; die heb je of die heb je niet. Gezond eten is bij die vorm altijd goed, maar het kan de diabetes niet voorkomen of genezen. Bij diabetes type 2 ligt dat anders. Dat is een vorm die je meestal op latere leeftijd krijgt. De kans hierop kun je wél aanzienlijk verkleinen door gezond te eten. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk om in beweging te blijven. Ook roken is een risicofactor die je beter uit kunt sluiten.

Bloedsuiker


Als je last hebt van overgewicht, dan heeft je lijf meer moeite om de bloedsuiker in balans te houden. Als deze situatie langere tijd aanhoudt, dan het hormoon insuline op een gegeven moment zijn werk niet meer goed doen en blijven er te veel suikers in het bloed zitten. Dit leidt tot diabetes.

Paar kilo scheelt al


Heb je last van overgewicht en wil je geen diabetes ontwikkelen? Dan is het fijn om te weten dat zelfs een paar kilo afvallen al helpt. Begin eerst met vijf tot tien procent van je totale lichaamsgewicht. Als je daarna nog meer wilt afvallen, dan kun je dat rustig in verschillende stappen doen. Dat afvallen kun je natuurlijk doen door gezond te eten, maar je kunt in aanvulling daarop ook gebruik maken van afslankpillen, poeders en crèmes.

Voedingssupplementen die je helpen met je gewicht onder controle krijgen vind je bij Dekwaliteitsdrogist.nl. Bekijk bijvoorbeeld het assortiment afslankmiddelen en laat je verrassen door de scherpe prijzen.

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, scherpe aanbiedingen en nieuws.