Kwaliteit en een gezonde prijs!

Gezondheid & Vitamines Afvallen Huishoudelijk Uiterlijk & Verzorging Eten & Drinken Baby / Mama

Over ons

Eind 2013 is www.dekwaliteitsdrogist.nl  opgericht. De kwaliteitsdrogist is een initiatief van een enthousiaste ondernemende apotheker en een enthousiaste ondernemer uit de drogisterijbranche.

Met onze kennis en ervaring kunnen wij onze klanten kwaliteit leveren tegen een gezonde prijs met de daarbij behorende kwalitatieve online gebruikerservaring.

Maakt u deel uit van een gezin, staat u sportief in het leven of wilt u op een gezonde manier van uw oude dag genieten, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Of het nu gaat om hulp bij het afvallen, het stoppen met roken of de keuze van het juiste voedingssupplement.

Internet maakt een steeds groter deel uit van ons leven. Veel mensen zoeken informatie op internet, ook over gezondheidskwesties. Helaas vindt u op internet ook steeds meer aanbieders op het gebied van gezondheidsproducten, waarvan wij ons afvragen of ze u wel die zorg kunnen bieden die u nodig heeft. Het gaat hier tenslotte wel om uw gezondheid.

De kwaliteitsdrogist garandeert kwaliteit (dat betekent bij ons ook advies) tegen een gezonde prijs!
We proberen onze klanten zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Dit doen we onder andere via ons blog (dekwaliteitsdrogist.nl/blog/), hierop vindt u allerlei handige tips op het gebied van uw gezondheid.

Heeft u een specifieke vraag over bijvoorbeeld voedingssupplementen in combinatie met de geneesmiddelen die u van uw arts heeft voorgeschreven maak dan gebruik van het contactformulier.

Heeft u een klacht of een negatieve ervaring met dekwaliteitsdrogist.nl dan horen wij die ook graag van u. Alleen dan kunnen wij er voor zorgen dat we u in de toekomst wel de kwaliteit leveren die u van ons verwacht.
 

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties, scherpe aanbiedingen en nieuws.